Mobile menu

Yaz Tatili Boyunca Sporcularımızla Birlikteydik

adsz tasarm 53 - 8 Temmuz tarihleri arasında Ankara Çubuk Fatma Hanım KYK Yurdu’nda düzenlenen 2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampımızın ardından sporcularımızla bir arada olmaya devam ettik. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı’ndaki sporcularımız yaz tatili boyunca satranç çalışmanın mutluluğunu yaşadı.

Sporcularımızın ve antrenörlerimizin turnuva takvimine göre program yapıldığı online kamp sürecinde ZOOM üzerinden eğitimler düzenlendi. Antrenörlerimiz Barış Esen, Hasan Kılıçaslan, Ege Köksal, Serkan Yeke, Erman Gülten, İhsan Kılıç, Ferhat Kuru, Alper Eren, Onur Taşçı, Ali Can Sabahi, Cemil Yener, Ebru Kaplan ve Ahmet Efekan Alaz tarafından verilen eğitim ile yaklaşık 140 sporcumuz verimli bir kamp süreci geçirdi.

Kamp çalışmalarına katılan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eden Başkanımız Gülkız Tulay,
“Altyapıya yaptığımız yatırımlarla bu ülkenin geleceğini, aydınlık yarınlarını yetiştiriyoruz. 5 gün boyunca Ankara’da yüz yüze gerçekleştirilen kampta sporcularımıza online kampın müjdesini vermiştik. Hepsinin gözlerindeki o ışık, bu kararımızı alkışlarla karşılamaları satranç sporuna olan sevgileri çok ama çok değerli. Her geçen gün artan başarı grafiğimizle bu sevginin, fedakarlığın, emeğin karşılığını almak da büyük mutluluk. Federasyon olarak altyapıya yönelik yatırımlarımız, sporcularımızı desteklemelerimiz aralıksız olarak devam edecek. Tüm antrenörlerimize ve sporcularımıza verdikleri emekler için teşekkür ediyorum” dedi.

1 11 21 31 41 51 61 71 81 91 101 111 121 131 14