Mobile menu

Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Tamamlandı

baskentopen23Federasyonumuz ve Başkent Üniversitesi işbirliği ile bu yıl altıncısı düzenlenen Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, 20 Ağustos 2023 tarihinde Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde düzenlenen ödül töreninin ardından tamamlandı.

 

15 - 20 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 10 ülkeden 52 ilden 700 sporcunun katılımıyla düzenlendi.

Turnuvanın ödül törenine Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal, Federasyon Başkanvekillerimiz Aşkın Keleş, Ömer Asım Ötegen, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Başkent Üniversitesi önceki Rektörleri Prof. Dr. Ali Haberal ve Prof. Dr. Kenan Araz,  Asbaşkanımız Nilüfer Çınar Çorlulu Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Doç. Dr. Ceyda Kuloğlu, İl Temsilcimiz Engin Güleç, BEDAM uzmanı ve satranç antrenörü Aylin İbişoğlu, hakemler, sporcular ve aileler katıldı.

Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nda hamle yapan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, dereceye giren sporcularımızı kutluyoruz.

http://baskentopen.tsf.org.tr/

baskentopen23 1baskentopen23 2baskentopen23 3baskentopen23 4baskentopen23 5baskentopen23 6baskentopen23 7