Mobile menu

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Denizli’de Başladı

turkiyekuluplerbasladi 12023 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası, Denizli Pamukkale Satranç Salonu’nda düzenlenen açılış töreninin ardından başladı. 22 Temmuz tarihine kadar devam edecek şampiyonada sporcular hamlelerini Türkiye Satranç İkinci Ligi’ne çıkmak için yapacak. Şampiyonada ilk 6’ya giren takımlar Türkiye Satranç İkinci Ligi'ne katılma hakkı kazanacak.

Türkiye'nin 32 ilinden ve KKTC'den 56 takım olmak üzere toplamda 642 sporcunun hamle yapacağı şampiyonanın açılış törenine Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Başkan Vekilimiz Ömer Asım Ötegen, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Durmuş Cansever, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Aykut İlker Mete, Medine Boz, Mustafa İmamoğlu, Genel Sekreterimiz Fırat Yalçın, İl Müdürlüğü Bölüm Müdürleri, sporcularımız, kulüp temsilcilerimiz, velilerimiz ve antrenörlerimiz katıldı.

TEMMUZ SATRANÇ AYI OLDU

Şampiyonanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, “Kıymetli Kulüp temsilcilerimiz, sevgili sporcular, şu an Ankara’da Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi devam ediyor, dün ise yine Denizli ilimizde düzenlenen Birinci ve İkinci Lig’in kapanışını gerçekleştirdik. Bugün ise 2023 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Kulüpler şampiyonamızın hemen ardından ise Türkiye Kupası başlayacak. Dolu dolu geçen bir faaliyet programına imza attık. Temmuz satranç ayı olacak dedik. Ve öyle de oldu… Sizlerle birlikte olmaktan, bu heyecana ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

2023 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda hamle yapacak tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Turnuva Sayfası: http://kulupler.tsf.org.tr/

turkiyekuluplerbasladi 1turkiyekuluplerbasladi 3turkiyekuluplerbasladi 4turkiyekuluplerbasladi 6turkiyekuluplerbasladi 7turkiyekuluplerbasladi 8turkiyekuluplerbasladi 9turkiyekuluplerbasladi 10turkiyekuluplerbasladi 11turkiyekuluplerbasladi 12turkiyekuluplerbasladi 13turkiyekuluplerbasladi 14