Mobile menu

Türkiye İş Bankası Süper Ligi 9 - 20 Temmuz’da Ankara'da

super ligDünyanın en prestijli satranç ligleri arasında gösterilen Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi 9 - 20 Temmuz 2023 tarihleri arasında CP Ankara Otel’de düzenlenecek. Birbirinden güçlü 12 takımın 11 tur boyunca şampiyonluk mücadelesi vereceği Süper Lig’de Cumhuriyetimizin 100. yılında Başkent Ankara’da dünyadan ve ülkemizden usta satranç sporcuları şampiyonluk için hamle yapacak. Temmuz ayı hem Ankara’da hem de Denizli’de satrançla dolu dolu geçecek.

 

Dünya satranç otoriterlerinin de ilgiliyle takip ettiği 2023 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde Göktürk Satranç Kulübü, Türk Hava Yolları Spor Kulübü, Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Bayegan Pendik Satranç Spor Kulübü Derneği, Taş Duvar Spor Kulübü Derneği, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Karaman Futbol Kulübü Derneği, Burhaniye Satranç Spor Kulübü, Rota Koleji Spor Kulübü Derneği, Darüşşafaka Spor Kulübü, Hukukçu Fenerbahçeliler Spor ve Kültür Derneği, Apaydın Satranç ve Spor Kulübü Derneği hamle yapacak.

Liglerimizde yarışma hakkı bulunan ve deprem bölgesinde yer alması sebebiyle 2022 – 2023 sezonuna katılamayacağını bildiren kulüplerimiz, Yönetim Kurulumuzun kararıyla 2023 - 2024 sezonu sportif faaliyetlerine yarışma hakkının bulunduğu liglerde devam edecektir.

Süper Lig hakkında detaylı bilgilere turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz; http://superlig.tsf.org.tr/