Mobile menu

Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası Ankara’da Başladı

emektarlarbasladi 172023 Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası, Federasyonumuzun Ulus’ta bulunan Atatürk Satranç Merkezi binasında başladı.

19 – 25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonada Türkiye’nin dört bir yanından 100’ü aşkın sporcu hamle yapıyor. Şampiyonanın açılış törenine Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş, Genel Sekreterimiz Fırat Yalçın, Ankara İl Temsilcimiz Engin Güleç, sporcularımız ve hakemlerimiz katıldı.

Åžampiyonanın açılış konuÅŸmasını gerçekleÅŸtirilen BaÅŸkanvekilimiz AÅŸkın KeleÅŸ, "19  - 25 Mayıs tarihleri arasında hem Samsun’da hem de Ankara’da çok önemli iki ÅŸampiyonamızı düzenliyoruz. 7’den 70’e farklı yaÅŸ gruplarının mücadelede edeceÄŸi bu ÅŸampiyonalarda hem 19 Mayıs ruhu yaÅŸanacak hem de çok keyifli iki ÅŸampiyonayı yakından takip edeceÄŸiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı yürekten kutluyor, 25 Mayıs tarihine kadar sürecek bu anlamlı ÅŸampiyonada hamle yapan tüm sporcularımıza yürekten baÅŸarılar diliyorum" dedi. 

3 kategoride düzenlenen ve 32 ilden yoğun katılım gören şampiyonada 55 emektar, 45 kıdemli emektar, 7 kıdemli kadın emektar hamle yapıyor.

Şampiyonada hamle yapan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Turnuva Sayfası

FOTOÄžRAF GALERÄ°SÄ°

emektarlarbasladi 4

emektarlarbasladi 3

emektarlarbasladi 2emektarlarbasladi 1

emektarlarbasladi 13

emektarlarbasladi 14emektarlarbasladi 5emektarlarbasladi 6emektarlarbasladi 7emektarlarbasladi 8emektarlarbasladi 9emektarlarbasladi 10emektarlarbasladi 11emektarlarbasladi 12emektarlarbasladi 15emektarlarbasladi 16