Mobile menu

TSF AYGEG 18 Yaş Altı Kampı ve İl Gelişim Kampı Gaziantep'te

Türkiye Yaş Grupları 18 Yaş kategorilerinde Kampa katılma hakkı kazanan sporcular için ilk kamp Gaziantep'te düzenleniyor. Kampa katılma hakkı olan sporcuların listesi ve kamp ile ilgili tüm detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Sporcuların katılımları ile ilgili detaylarını Federasyonumuza 13 Mayıs Salı günü saat 16:00'a kadar bildirmeleri gerekmektedir. Katılamayacak sporcuların, mazaretlerini içeren dilekçelerini federasyonumuza ulaştırmaları gerekmektedir. Kampa mazeretsiz katılmayan veya mazeretleri kabul edilmeyen sporcular Yaş Grupları Mill Takım Havuzu Kampına katılma haklarını kaybedeceklerdir. Sporcuların konaklama ve yemekleri Gaziantep Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.

Gaziantep'te eş zamanlı olarak İl Gelişim Kampı düzenlenecektir. 17-19 Mayıs 2008 tarihlerinde Gaziantep Üniversitesi Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kampa, Milli Takım sporcuları ve il tarafından belli kritrerlere göre seçilecek oyuncular ücretsiz katılacaklardır. Bu sporcular dışındakiler ise 3 gün toplam 18 saat eğitim karşılığı 100 ytl ödeyerek kampa katılabileceklerdir. Kampa katılacak tüm sporcuların TSF lisansı olması gerekmektedir. Kamp başvuruları İl Temsilcisine yapılacaktır.

Bu uygulama ile Satranç açısından potansiyeli olan illere eğitim desteği verilmesi amaçlanmaktadır. İl Gelişim Kampı düzenlenmesini isteyen illerimiz Federasyonumuzdan Fatma Yıldız'a başvurularını yapabilirler.

Davetli Sporcu Listesi