Mobile menu

Caissa Otel Turnuvası Yasemin Grubu Devam Ediyor

cassia yasemin grubuCaissa Otel Satranç Turnuvası Yasemin Grubu, 22 - 27 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenleniyor. Son turnuvada ilk GM normunu almayı kılpayı kaçıran genç yıldızımız IM Yağız Kaan Erdoğmuş, GM unvanı alma yolunda son bir GM normu kalan IM Cem Kaan Gökerkan, FM Selim Çıtak, IM Alparslan Işık, FM Ataberk Eren ve FM Hüseyin Can Ağdelen turnuvada mücadele ediyor.

Turnuvada 4 tur sona ererken genç yıldızımız IM Yağız Kaan Erdoğmuş 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 3 puanla yoluna devam ediyor. İlk 4 turdan 2625 Elo performansıyla çıkan IM Erdoğmuş, bu performansını devam ettirirse ilk GM normuna kavuşabilir.

Son turnuvasında ikinci GM normunu alan ve 2500 Elo barajını geçen IM Cem Kaan Gökerkan, 4 turda 4 beraberlik alarak 2 puanla yoluna devam ediyor. Özellikle turnuvanın en kuvvetli sporcuları olan GM Evgeny Romanov(2578) ve GM Pavel Anismov(2523) karşısında beraberlik alan sporcumuz, kalan turlarda galibiyet sayısını arttırırsa GM unvanına kavuşabilecek.

Turnuvada yarışan diğer sporcularımıza baktığımızda ise IM Alparslan Işık ve FM Hüseyin Can Ağdelen 2,5 puan, FM Ataberk Eren 2 puan ve FM Selim Çıtak 1,5 puanla yoluna devam ediyor.

Turnuvada yarışan sporcularımıza başarılar dileriz.

Chess-results : https://chess-results.com/tnr757517.aspx?lan=1&art=1