Mobile menu

Türkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor Projemiz İçin Karadeniz’deyiz!

karadenizTürkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor projemiz kapsamında Federasyon Yönetimimiz Karadeniz’de bir dizi il ziyaretleri gerçekleştirdi. Samsun’dan başlayan ziyaretlerimiz sırasıyla Giresun, Ordu, Trabzon ve Artvin’in ardından Rize’de devam etti. Başkanımız Gülkız Tulay, Başkanvekilimiz Aşkın Keleş ve Asbaşkanımız Ömer Asım Ötegen illerde bulunan GSB yurtlarında depremzede çocuklarımızla bir araya gelerek fiziki uygunluğu bulunan GSB yurtlarında satranç sınıfları oluşturarak çocuklarımıza satranç takımlarını teslim etti ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Yönetimimiz ayrıca daha önce Başkanımız Gülkız Tulay’ın başlatmış olduğu ‘Her ilde bir satranç merkezi’ hedefi kapsamında Samsun, Giresun, Ordu ve Trabzon’daki satranç merkezlerini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Giresun GSB yurt ziyaretinde Yönetimimize İl temsilcimiz Ebru Kaplan ve gönüllülerimiz eşlik etti. Yönetimimiz, Ordu ziyaretinde ise İl temsilcimiz Önder Zafer Fazla eşliğinde Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ve GSB yurtlarını ziyaret etti.

Ordu’nun ardından Trabzon’a geçen Yönetimimiz, burada görevine yeni başlayan Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetimimiz ardından, İl Müdürü Arıcıoğlu ile İl Temsilcimiz Abdülkadir Haliloğlu eşliğinde GSB yurtlarını ziyaret ederek depremzede çocuklarımızla bir araya geldi ve satranç takımlarını teslim etti.

Karadeniz ziyaretleri kapsamında Trabzon’un ardından Artvin’e geçen Yönetimimiz, burada da Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve İl Temsilcimiz Kemal Vehbi İmamoğlu eşliğinde GSB yurtlarını ziyaret etti. Artvin ziyaretinin ardından Rize’ye hareket eden Yönetimimiz, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Gençlik Spor İlçe Müdürü Akif Kalça ve İl Temsilcimiz Ersoy Ustaoğlu eşliğinde ilçede bulunan GSB yurtlarında depremzede çocuklarımızla bir araya geldi. Satranç takımlarını teslim eden Yönetimimiz, gönüllü antrenörlerimiz tarafından başlayacak satranç derslerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ARTVİN

artv1 1artv1 2artv1 3artv1 4artv1 5artv1 6artv1 7artv1 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GİRESUN

grsn1 1grsn1 2grsn1 3grsn1 4grsn1 5

RİZE 

rize 1rize 2rize 3rize 4

 

TRABZON

rize 5rize 6rize 7rize 8rize 9rize 10

trabzn 1trabzn 2trabzn 3trabzn 4

trabzn 5trabzn 6trabzn 7trabzn 8trabzn 9

 

whatsapp image 2023-03-10 at 19.58.13whatsapp image 2023-03-13 at 17.41.29whatsapp image 2023-03-13 at 17.41.29 1