Mobile menu

Gönüllü Antrenörlerimize ‘Afet Sonrası Çocuklarla İletişim’ Eğitimi Verildi

whatsapp image 2023-03-04 at 20.49.07“Türkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor” projemize gönüllü olarak destek olan antrenörlerimize yönelik Uzm. Psikolog Büşra Arığ tarafından ‘Afet Sonrası Çocuklarla İletişim’ konu başlıklı eğitimin ilk periyodu online olarak gerçekleştirildi.


Toplantıya Başkanımız Gülkız Tulay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Eğitim Kurulu Başkanımız Dr. Olgun Kulaç ve gönüllü antrenörlerimiz katıldı.

Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren Başkanımız Gülkız Tulay, ülkemizi yasa boğan depremlerde hayatına kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor’ projemizi duyurmamızın ardından pek çok antrenörümüz gönüllü olmak için başvuru yaptı. Öncelikle belirtmek isterim ki Türkiye’nin her yerinden gönüllü olan antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir projede antrenörlerimizin yoğun şekilde gönüllü olma isteği bizleri hem duygulandırdı hem de onurlandırdı. Projemizle birlikte depremden etkilenmiş çocuklarımızın bir nebzede olsa dertlerini unutturabilirsek bizler için ne mutlu. Ben tüm antrenörlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum, ülkemize geçmiş olsun.”

Başkanımızın açılış konuşmasının ardından Eğitim Kurulu Başkanımız Dr. Olgun Kulaç, Eğitim Kurulumuz tarafından hazırlanan müfredattan bahsederek kısa bilgiler verdi. Sonrasında ise afet sonrası çocuklarla doğru iletişim, travma vb. gibi konu başlıklarından oluşan eğitim Uzm.Psikolog Büşra Arığ tarafından gerçekleştirildi.

 

whatsapp image 2023-03-04 at 20.49.07whatsapp image 2023-03-04 at 20.49.07 1whatsapp image 2023-03-04 at 20.49.07 2