Mobile menu

Yönetim Kurulumuz Ankara’da Toplandı

whatsapp image 2023-02-14 at 14.33.26Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Toplantısı, 14 Åžubat 2023 tarihinde Ankara’daki Federasyonumuzun merkez binasında gerçekleÅŸti. BaÅŸkanımız Gülkız Tulay baÅŸkanlığında gerçekleÅŸtirilen toplantıya, BaÅŸkanvekillerimiz Av. Fatih Maden, AÅŸkın KeleÅŸ, AsbaÅŸkanlarımız Ömer Asım Ötegen, AyÅŸe Ergezen, Nilüfer Çınar Çorlulu, Yönetim Kurulu Ãœyelerimiz Aykut Ä°lker Mete, Olcay Ak Nalbant, online olarak ise Zekiye YiÄŸitbaşı, Ferat Bilgin, Osman Söyler katılırken Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat da toplantıda yer aldı.  

 

Toplantıda, KahramanmaraÅŸ merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketlerinde Federasyonumuzun yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılırken bu kapsamda gerçekleÅŸtirilmesi planlanan çalışmalar ve  Federasyonumuzun faaliyet programı ile ilgili de istiÅŸarelerde bulunuldu. 

BaÅŸkanımız Gülkız Tulay, yönetim kurulu toplantısına felakette hayatını kaybeden vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baÅŸ saÄŸlığı ve sabır, yaralılarımıza acil ÅŸifalar dileyerek baÅŸladı. Toplantıda, depremde yakınlarını kaybeden Yönetim Kurulu Ãœyemiz Zekiye YiÄŸitbaşı’na BaÅŸkanımız Gülkız Tulay ve Yönetim Kurulu Ãœyelerimizden baÅŸsaÄŸlığı ve taziye dilekleri iletildi.

whatsapp image 2023-02-14 at 14.33.26

whatsapp image 2023-02-14 at 14.33.41