Mobile menu

Ekibimiz Hazırlanan Yardım Malzemelerini Afet Bölgelerine Ulaştırmak İçin Yola Çıktı

yardm haber fotoMilletimizi derinden etkileyen tarihimizin en büyük felaketlerinden birini yaşıyoruz. Kahramanmaraş merkezli depremlerde ülkemizin pek çok ilinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın üzüntüsünü derinden hissediyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, enkaz altında olan canlarımızın ise sağlıkla kurtarılmalarını ümit ediyoruz.

Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde birbirine kenetlendiği, hepimizin tek yürek olduğu bugünlerde Türkiye Satranç Federasyonu olarak afet bölgelerinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa destekte bulunmak için personelimizden oluşan gönüllü ekibimiz yola çıktı. Ekibimiz, Afet Bölgeleri’nde bulunan vatandaşlarımıza gıda, kıyafet gibi yardım malzemelerini ulaştıracak.

 

Türkiye’nin en büyük spor camialarından biri olan Satranç Camiamızı, depremde zarar gören vatandaşlarımıza devletimizin resmi makamlarınca yayınlanan acil ihtiyaç listelerini de göz önünde bulundurarak yardım etmeye, TÜRK KIZILAY’ına kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.

Federasyonumuza ulaştırmak istediğiniz kullanılmamış yardım malzemelerini Ankara’da bulunan FEDERASYON MERKEZ BİNAMIZA ulaştırabilirsiniz.

Türkiye Satranç Federasyonu

Adres: Mürsel Uluç Mahallesi 931.Cadde No:14 Çankaya/Ankara

İrtibat Tel: 0312 309 7594

yardm foto7e2b161b-86bf-489d-af82-4cf10c8c3598                      Gönüllü ekibimiz hazırlanan yardım malzemelerini Afet bölgelerine ulaştırmak için yola çıkıyor.