Mobile menu

Acil Durum Koordinasyon Merkezimiz Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ın Başkanlığında Yeniden Toplandı

top3Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen depremin hemen ardından Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) olarak kurduğumuz “Afet Acil Durum Koordinasyon Merkezi”miz, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ın başkanlığında yeniden toplandı. Toplantıya, Başkanvekilimiz Av. Fatih Maden, Asbaşkanlarımız Ömer Asım Ötegen, Nilüfer Çınar Çorlulu, Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat ve federasyon personelimiz katıldı.

Depremin ilk saatlerinden itibaren bölge ile yoğun iletişim halinde olan Afet Acil Durum Koordinasyon Merkezimiz, satranç ailemiz ve yakınlarının ihtiyaçlarını belirlemek, onların yanlarında olduğumuzu bir nebze de olsa hissettirmek için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Bu süreçte, telefondan ve sosyal medyadan bize ulaşan satranç ailemizin ihtiyaçlarını belirleyerek yetkililer ile de hızlıca iletişime geçiyoruz.

 

Afet bölgelerine iletilmek üzere, ihtiyaç listelerinde belirtilen yardım malzemeleri Federasyon Merkez Binamızda bulunan Genç Ofis’e ulaştırılmaya devam ediyor.

top 1

top2