Mobile menu

Federasyonumuz ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

i birliiFederasyonumuz ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları arasında yeni bir iş birliği protokolüne imza atıldı. Protokol törenine, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Eyüboğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cenk Eyüboğlu katıldı.

Türkiye’de bir eğitim kurumunun satranca destek vermesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, şöyle konuştu:

“Satranç adına atılacak tüm adımlar ve yapılacak iş birlikleri bizim için çok kıymetli. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği de Cumhuriyetimizin 100. yılı olması nedeniyle çok daha anlamlı. Birlikte atılan bu adımların, satranca gönül vermiş çocuklarımızın ülkemizi başarıyla temsil edebilmeleri için çok önemli olduğuna inanıyorum. Bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen en büyük ve en eski turnuvalardan biri olma özelliğine sahip bu organizasyona katkı sağlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Eyüboğlu Eğitim Kurumları’na da satranç sporuna verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz”.

 

Kurum olarak satranç sporuna destek vermenin önemli olduğunu belirten Eyüboğlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Cenk Eyüboğlu, Federasyonumuz ile yapılan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkanımız Gülkız Tulay'a teşekkürlerini iletti. 

İmzalanan iş birliği protokol ile satranç sporuyla yetişen çocukların kendilerini bu gibi turnuvalarda deneme imkânı bulması ve aynı zamanda sporcuların sosyalleşmelerinin sağlanması, veliler ve sporcularda turnuva kültürünün oluşturulması ve turnuva alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor.

Federasyonumuz ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları arasındaki iş birliği protokolü kapsamında, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenecek “32.Beyaz Fil Uluslararası Satranç Turnuvası", 25-29 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

1

i birlii

2