Mobile menu

Vandoeuvre Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi

hasanhsyn18 Aralık’tan bu yana Fransa’nın Nancy şehrinde devam eden 19.Uluslararası Vandoeuvre Açık Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada oldukça başarılı bir performans sergileyen genç sporcumuz FM Hasan Hüseyin Çelik ikinci IM normunu almayı başarırken aynı zamanda da 2400 ELO altı en başarılı sporcu ödülünü de aldı.

Son turda WIM Trisha Kanyamarala ile karşılaşan FM Hasan Hüseyin Çelik, rakibine karşı galip gelerek 2450 ELO performansını geçti ve ikinci IM normunu almayı başardı. Turnuvayı ise 6 puanla tamamlayan sporcumuz genel sıralamada 12. oldu ve en başarılı 2400 Elo altı sporcu ödülünü almayı başardı. Turnuvada oldukça başarılı bir performans sergileyen IM Işık Can ise 6,5 puanla 10.sırada turnuvayı noktaladı.

 

Turnuvada yarışan bir diğer genç sporcumuz Egehan İpek ise 5 puanla turnuvayı tamamladı ve 2000 Elo altı en başarılı sporcu ödülünü almayı başardı. Sporcumuz bu başarılı performansı ile aynı zamanda +152 ELO puanını kazandı. IM normu almaya oldukça yaklaşan FM Can Durak ise 5,5 puan toplayarak 2420 ELO performansı ve +36 ELO kazancı ile turnuvayı noktaladı.

Kapanış töreninde sporcularımızla buluşan Strazburg Başkonsolosumuz Bekir Sarp Erzi, onları kutlarak tebriklerini iletti. Turnuvada yarışan tüm sporcularımızı kutluyoruz.

Resmi Site : https://vandoeuvre-echecs.com/open-international/en/

Sıralama : http://www.echecs.asso.fr/Resultats.aspx?URL=Tournois/Id/56789/56789&Action=Cl

hasanhsynhasanh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hasanhhasanhsyn