Mobile menu

Yönetimimiz ve Kurul Başkanlarımız Bir Araya Geldi

adsz tasarm - 2022-12-09t101350.322Federasyon yönetimimiz ve kurul başkanlarımız 8 Aralık Perşembe günü düzenlenen online toplantı ile bir araya geldi. Açılış konuşmalarını Başkanımız Gülkız Tulay’ın yaptığı toplantıda, yönetimimiz ve kurul başkanlarımız yapılması planlanan etkinlik ve faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, kurul başkanlarımız kendi kurulları hakkında kısa sunumlar gerçekleştirdi.

Toplantının açılış konuşmasında Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, “Kurullarımızın gücünün ve desteğinin federasyonumuz için öneminin farkındayız. Baktığımızda, faaliyet alanlarımız ve sorumluluklarımız her ne kadar farklı olsa da biliyoruz ki hepimizin ortak amacı Türk Satrancını daha iyi noktalara getirmek. Kurullarımızla birlikte 2023 yılında yapacağımız çalışmalar ve faaliyetler, alacağımız kararlar hepimizin ana hedefi. Bu anlamda, Türkiye Satranç Federasyonu'nun daha aktif olması için yapılması gerekenler oldukça önemli. Önümüzdeki süreçlerde, kurullarımızın hem kendi aralarında hem de federasyonumuzla daha koordineli çalışması sonucu çok başarılı ve güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" ifadelerine yer verdi. 

Başkanımız Gülkız Tulay’ın başkanlık ettiği toplantıya Başkanvekilimiz Aşkın Keleş, Asbaşkanlarımız Ömer Asım Ötegen, Halil Hilmi Darı, Nilüfer Çınar Çorlulu, Yönetim Kurulu Üyemiz Medine Boz, Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat, Kurul Başkanlarımız; MHK Başkanı İsmail Çalışkan, Teknik Kurul Başkanı Akif Tayfun Haznedaroğlu, Eğitim Kurulu Başkanı Dr. Olgun Kulaç, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ferhat Kuru, Basın-Medya İletişim Kurulu Başkanı Mehmet Lütfü Özel, Hukuk ve Etik Kurulu Başkanı Av. Helin Beştaş, Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kıvanç Güngör, Yayın Kurulu Başkanı Fatma Yılmaz, Sporcular Kurulu Başkanı Can Arduman, Teknoloji ve Bilişim Kurulu Başkanı Tansel Taşdöğen, Okulda Satranç Kurulu Başkanı Beyhan Bayraktar, Üniversiteler Arası İş Birliği Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Projeler Kurulu Başkanı Talha Emre Akıncıoğlu katıldı.

whatsapp image 2022-12-08 at 23.15.48

whatsapp image 2022-12-08 at 23.16.59 1whatsapp image 2022-12-08 at 23.16.59