Mobile menu

Yönetimimizden Denizli Ziyareti

1Federasyon Asbaşkanlarımız Ömer Asım Ötegen, Halil Hilmi Darı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Medine Boz, Denizli’de İl Temsilcimiz İsmail Sarı ve satranç ailemiz ile bir araya geldi. Ayrıca, yönetimimiz Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman’ı ziyaret ederek ildeki satranç faaliyetleri ve önümüzdeki dönemlerde hayata geçirilecek projeler ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmede, Asbaşkanımız Ömer Asım Ötegen satrançla ilgili önemli çalışmalara vurgu yaparak, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve federasyonumuz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu Denizli’ye yeni bir satranç merkezi kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ın, her ilde bir satranç merkezi açma hedefine de adım adım yaklaşıyoruz. Satranç merkezimizin açılışı 26 Kasım’da yapılacak ilk hamleler ile gerçekleştirilecek. Denizli, satranç sporunda güzel başarılara imza atan bir ilimiz. Burada çok önemli sporcularımız yetişiyor, merkezimizin açılışı ile birlikte başarılı sporcu sayımızın daha da artacağına inanıyoruz. Denizli’nin satranç sporcularımızın başarılarıyla anılacağına olan inancımız tam” şeklinde konuştu.

Görüşmelerin ardından yönetimimiz tarafından Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman’a hediye takdiminde bulunuldu.

5

4

3

1

2