Mobile menu

Kulüpler'de Final Zamanı

img 4249Konya’da düzenlenen 2022 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda sekizinci tur sona erdi. Son tura 14 puan ile liderliği paylaşarak giren İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Galva Metal Spor Kulübü Derneği son tur öncesinde İkinci Lig’e çıkmayı garantileyen ilk takımlar oldu.

7.turda Çanakkale Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü – Galva Metal Spor Kulübü Derneği maçına baktığımızda karşılıklı alınan puanların sonucunda maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği – Bilişsel gençlik Spor Kulübü Derneği maçında ise maça favori olarak çıkan İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği rakibini 4,5-1,5 yenmeyi başardı.

8. tura geldiğimizde ise lige çıkma konusunda birçok düğüm çözüldü. Yıldız Satranç Spor Kulübü Derneği ile hızlı bir beraberlik yapan İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği lige çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. Turu galibiyet ile kapatan Galva Metal Spor Kulübü Derneği ise lige çıkmayı garantileyen ikinci takım oldu. 13 puan ile son tura giren Çanakkale Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü ise lige çıkmama ihtimali oldukça düşük bir şekilde son tura giriyor. 11 puan ile son tura giren Yıldız Satranç Spor Kulübü Derneği ile Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Derneği ise son turda lige çıkmak için mücadele edecekler. Son tura 10 puan ile giren 9 takım ise az da olsa lige çıkma ihtimallerini devam ettiriyorlar.

Kulüplerin final turu yarın saat 10.00'da başlayacak.

Tüm takımlara başarılar diliyoruz.

http://kulupler.tsf.org.tr/

Fotoğraf Galerisi