Mobile menu

Kulüpler'de 6 Tur Geride Kaldı

tkspKonya’da düzenlenen 2022 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda altıncı tur maçları geride kaldı. 6 turun ardından 11 puanı bulunan İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Galva Metal Spor Kulübü Derneği liderliği paylaşıyorlar.
Ligin iki tam puana sahip takımı olan Galva Metal Spor Kulübü Derneği ile İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 1.masada karşı karşıya geldi. 4.masada beyaz taşlar ile hızlı bir galibiyet alarak öne geçen İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 3.masada aldığı galibiyet ile birlikte farkı 2’ye çıkarsa da 1. ve 6.masada rakibinin aldığı galibiyetler ile durum eşitlendi ve maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı.
2.masada oynanan Çanakkale Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği – Manisa Yunusemre Belediyespor Kulübü maçına baktığımızda ise ana masalarda 3 galibiyet alan Çanakkale Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, rakibini 4-2 skor ile yenmeyi başardı. 3.masada ise çok fazla eksiği bulunan Bilişsel Gençlik Spor Kulübü Derneği, 9 numaralı seribaşı olan Düzce Siyah Beyaz Satranç Spor Kulübü Derneği takımına karşı son 4 masada aldığı kayıplar ile 4,5-1,5 kaybetti. 4.masada iki denk takım olan İstanbul Moda Spor Kulübü – Çelik Satranç Spor Kulübü Derneği maçında ise 4. ve 6.masalarda siyah taşlar ile kritik galibiyetler alan İstanbul Moda Spor Kulübü rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı.
Tüm takımlara başarılar diliyoruz.