Mobile menu

Kulüpler'de 3.Turun Ardından

img 4886Konya’da düzenlenen 2022 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda bugün ikinci ve üçüncü tur maçları oynandı. 3 turun ardından Çanakkale Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Galva Metal Spor Kulübü Derneği, Yıldız Satranç Spor Kulübü Derneği, İstanbul Moda Spor Kulübü ile Gençlik ve Spor Kulübü tam puan ile liderliği paylaşıyor. 

2. tura baktığımızda favori takımlar rakiplerini yenmeyi başarırken en büyük sürpriz 6.masada gerçekleşti. Lige 6 numaralı seribaşı olarak başlayan Bilişsel Gençlik Spor Kulübü Derneği birçok ana sporcusundan eksik çıktığı Muğla Menteşe Merkez Belediye Spor Kulübü Derneği maçında, rakibine 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Lige 2 numaralı seribaşı başlayan İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile 3 numaralı seribaşı olan Galva Metal Spor Kulübü Derneği ise maçlarını 3,5-2,5 yenerek puan kaybetmekten kıl payı kurtuldular.

3. turda ise yine favori takımlar rakiplerini yenmeyi başarırken turun sürpriz sonucu 5.masada oynanan Gençlik ve Spor Kulübü – Kayseri Ünlem Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği maçında gerçekleşti. 3. ve 5.masada beyaz taşlar ile rakibine üstünlük kuran Gençlik ve Spor Kulübü kuvvetli rakibini 3,5-2,5 yenmeyi başardı.

Tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz.

http://kulupler.tsf.org.tr/

Fotoğraf Galerisi