Mobile menu

Süper Lig'de 8.Turun Ardından

emr 0854Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde bugün sekizinci tur maçları oynandı. 8 turun ardından 14 puanı bulunan THY Spor Kulübü maç fazlası ile liderliğini devam ettiriyor.

Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü – Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü maçında durum 2-3 devam ederken 1.masada GM Şanal 142 hamlede aldığı galibiyet ile durumu eşitledi ve maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. Karaman Futbol Kulübü – Darüşşafaka Spor Kulübü maçına baktığımızda ise 4. ve 5.masalarda alınan karşılık galibiyetler ile birlikte maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı.

Göktürk Satranç Spor Kulübü – Burhaniye Satranç Spor Kulübü maçında maça favori olarak başlayan Göktürk Satranç Spor Kulübü rakibini 5,5-0,5 mağlup etmeyi başardı. Henüz puan ile tanışamayan iki takım olan Tarsus Zeka Satranç Kulübü – Gökyay Vakfı Spor Kulübü maçı 3-3 beraberlik ile sonuçlandı ve iki takım da puan ile tanışmış oldular.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü – Rota Koleji Spor Kulübü maçında ise ana masalarda rakibini üstünlük kuran Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü maçı da 5-1 kazanmayı başardı. Günün son maçında ise THY Spor Kulübü, rakibi Taş Duvar Spor Kulübü’nü 4-2 yenmesini bildi.

Süper Lig'in 9. turu yarın saat 10.00'da başlayacak.

Haber: Mert Tırak

Tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Turnuva Sayfası

Canlı Yayın

Fotoğraf Galerisi

emr 0854emr 0861