Mobile menu

Süper Lig'de 6.Tur

adsz tasarm - 2022-08-21t214932.423Başkent’te düzenlenen Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde bugün altıncı tur maçları oynandı. Favori takımların rakiplerini mağlup etmeyi başardığı günün ardından maç fazlası ile THY Spor Kulübü liderliğini devam ettiriyor.

Bayegan Pendik Satranç Spor Kulübü – Darüşşafaka Spor Kulübü maçında 1.masada oynanan GM Esipenko-IM Arat oyununda dün çok şanssız bir mağlubiyet alan IM Arat, bugün ise kuvvetli rakibi karşısında harika bir galibiyet elde etti. Maçın toplam skoruna baktığımızda ise kazanan taraf 4-2 skorla Bayegan Pendik Satranç Spor Kulübü oldu.

Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü – Burhaniye Satranç Spor Kulübü maçında ise 3.masada kuvvetli rakibi IM Gökerkan’ı yenmeyi başaran FM Özkan takımına kritik bir puan getirse de Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü rakibini 4,5-1,5 mağlup etmeyi başardı.

Karaman Futbol Kulübü – Gökyay Vakfı Spor Kulübü maçında ana masalarda adeta rakibini domine etmeyi başaran Karaman Futbol Kulübü rakibini 4,5-1,5 mağlup etmeyi başardı.

Göktürk Satranç Spor Kulübü – Rota Koleji Spor Kulübü maçına baktığımızda ise 6.masada GM Rajavaram karşısında çok güzel bir galibiyet alan genç sporcu FM Işık takımına avantaj sağlasa da favori olarak görünen Göktürk Satranç Spor Kulübü rakibini 4,5-1,5 mağlup etmeyi başardı.

Henüz puan alamamış olan Tarsus Zeka Satranç Spor Kulübü ile şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan THY Spor Kulübü’nün karşı karşıya geldiği maçta GM Kuzubov ilk masada sürpriz bir galibiyet alsada bu galibiyeti takımına puan getirmeye yetmedi ve maçı 4-2 skorla yenen taraf THY Spor Kulübü oldu.

Günün belki de en çekişmeli maçı olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü – Taş Duvar Spor Kulübü maçında beyaz taşlar ile oynadığı 3 masadan 2,5 puan çıkaran Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig'in yedinci turu yarın saat 15.00'te başlayacak.

Tüm takımlara başarılar diliyoruz.
 

 

super lig 6. tur 30super lig 6. tur 34super lig 6. tur 36super lig 6. tur 43super lig 6. tur 44super lig 6. tur 45super lig 6. tur 50super lig 6. tur 51super lig 6. tur 55