Mobile menu

Federasyonumuz ve Konyaaltı Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

dsc 4346-0111 - 18 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Konyaaltı Belediyesi 2. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası için imzalar atıldı. Protokol törenine Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa İmamoğlu, Antalya İl Temsilcimiz Osman Akdoğan ve Konyaaltı İlçe Temsilcisi Abdulkadir Ünal katıldı.

Konyaaltı’nda ikinci kez uluslararası turnuvanın düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay şöyle konuştu: “Yapılan işbirliğinde atılan ilk adımlar kadar bunun sürdürülebilir olması da bizler için çok kıymetli. Konyaaltı’nda ikinci kez bu turnuvayı düzenliyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Uluslararası açık turnuvalarda dünyadan ve ülkemizin dört bir yanından sporcular buluşuyor. Hem birbirlerini hem de düzenlenen kenti tanıma fırsatı buluyorlar. Bu anlamda uluslararası turnuvaların ülkemizde düzenlenmesini çok önemsiyorum. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve ekibine satranç sporuna verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz.”

Kentin tanıtımı için sportif faaliyetler gerçekleştirmenin önemli olduğunu belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: "Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri elimizden geldiğince daha fazla yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada uluslararası olarak düzenleyeceğimiz satranç turnuvası önemli. Çünkü yurt dışından da çok fazla satranç sporcusu katılıyor. Bu da kentin tanınmasında ve tanıtımında önemli rol oynuyor. Bu organizasyonu Türkiye Satranç Federasyonu ile 11-18 Eylül tarihlerinde ortaklaşa düzenleyeceğiz. Bunun için federasyona da ayrıca teşekkür ediyorum. "

dsc 4305-01dsc 4346-01