Mobile menu

Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde İlk Hamleler Yapıldı

adsz tasarm - 2022-08-16t165527.092Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi Ankara CP Otel’de düzenlenen açılış töreninin ardından başladı. Satrançta devlerin hamle yaptığı Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nin açılış törenine Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Yenimahalle Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Etkinlikleri Dairesi Başkanı Hakan Bebek, Federasyon Başkan Vekillerimiz Av. Fatih Maden ve Aşkın Keleş, Asbaşkanımız Nilüfer Çınar Çorlulu, Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, Ankara İl Temsilcimiz Engin Güleç, sporcularımız, hakemlerimiz, kulüp yöneticilerimiz ve basın mensupları katıldı.

IM Can Arduman’ın yorumlarıyla canlı yayınlanan Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi, 27 Ağustos tarihinde son bulacak ve 12 günlük satranç şölenine sahne olacak.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, “12 günlük yoğun ve bir o kadarda heyecanlı bir tempo bizleri bekliyor. Kulüplerimiz bizim için çok kıymetli. Bunun için liglerimizin dünya standartları üzerinde bir organizasyonla en güzel şekilde geçmesi için gerekli tüm hazırlıkları yaptık. Tüm sporcularımızı ve kulüp yöneticilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Herkese başarı dolu, keyifli bir Süper Lig süreci diliyorum” diye konuştu.

Ligde; Göktürk Satranç Spor Kulübü, Tarsus Zekâ Satranç Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Taş Duvar Spor Kulübü Derneği, Türk Hava Yolları (THY) Spor Kulübü, Rota Koleji Spor Kulübü Derneği, Gökyay Vakfı Spor Kulübü Derneği, Burhaniye Satranç Spor Kulübü, Darüşşafaka Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Bayegan Pendik Satranç Spor Kulübü Derneği, Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Karaman Futbol Kulübü Derneği hamle yapıyor.

Turnuvada mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar dileriz. 

Turnuva Sayfası

Canlı Yayın

Fotoğraf Galerisi

img 3020

img 9974

img 0007

img 0092

img 9996img 0014img 0015img 0017img 0018img 0099