Mobile menu

Gençlik ve Spor Bakanımız'dan Tebrik Mesajı

genclik ve spor bakani webGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Satrançta Yılın Kadınları Ödülleri’nde, Avrupa Kıtasının Üstün Başarılı Yöneticisi seçilen Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay’ı tebrik etti.  

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Satranç Federasyonu (FIDE) tarafından düzenlenen ‘Satrançta Yılın Kadınları Ödülleri’nde, Avrupa Kıtasının Üstün Başarılı Yöneticisi seçilen Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulayiçin tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Uluslararası Satranç Federasyonu (FIDE) tarafından düzenlenen ‘Satrançta Yılın Kadınları Ödülleri’nde, Avrupa Kıtasının Üstün Başarılı Yöneticisi seçilen Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay’ı kutluyorum. Gülkız Tulay’ın yanı sıra Avrupa’nın Öne Çıkan Satranç Eğitmeni seçilen Federasyon Asbaşkanı Nilüfer Çınar Çorlulu ve Avrupa’nın Mücadeleci Ruhuyla Öne Çıkan Engelli Kadın Oyuncusu ödülüne layık görülen Satranç Milli Takım Sporcusu Handenur Şahin’i de tebrik ediyorum. Bizler için gurur vesilesi olan Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Asbaşkan Nilüfer Çınar Çorlulu ve Satranç Milli Takım Sporcusu Handenur Şahin’e başarılarının devamını diliyorum”  

TEBRİK MESAJI