Mobile menu

Türkiye Emektarlar Şampiyonası Sona Erdi

sonaerdiemektarlar2022 Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası, 30 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında Federasyonumuzun Ulus’ta bulunan Atatürk Satranç Merkezi binasında düzenlendi.

Türkiye’nin dört bir yanından ve KKTC'den yaklaşık 70 sporcunun hamle yaptığı şampiyonanın kapanış törenine Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş, Asbaşkanlarımız Ömer Asım Ötegen ve Nilüfer Çınar Çorlulu, Ankara İl Temsilcimiz Engin Güleç, sporcularımız ve hakemlerimiz katıldı.

7 tur süren mücadelelerin ardından Emektarlar kategorisinin şampiyonu Arno Garabetyan olurken, ikinci Bülent Güner, üçüncü CM Muhittin Büker, dördüncü FM Eflatun Cem Karadağ, beşinci Turhan Kormaz, Kıdemli Emektarlar kategorisinin şampiyonu Sedat Sabri Severcan olurken, ikinci Halil Nejat Özmen, üçüncü Halil Tozakı, dördüncü Mustafa Sabri Koçak, beşinci Avni Katipoğlu oldu. 

Turnuvada hamle yapan ve dereceye giren tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz. 

Fotoğraf Galerisi

Turnuva Sayfası

turkiye emektarlar 5

turkiye emektarlar 2

Turnuvanın 1938 doğumlu en kıdemli sporcusu Hayati Topaloğlu ve şampiyonamızın başarılı kadın sporcusu Fatma Arslan'a, Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş tarafından madalya takdim edildi. 

turkiye emektarlar 3

Emektarlar şampiyonu Arno Garabetyan, ikinci Bülent Güner, üçüncü CM Muhittin Büker, dördüncü FM Eflatun Cem Karadağ, beşinci Turhan Kormaz madalya ve kupalarını Asbaşkanımız Ömer Asım Ötegen ve Ankara İl Temsilcimiz Engin Güleç'ten aldı.

turkiye emektarlar 4

Kıdemli Emektarlar şampiyonu Sedat Sabri Severcan, ikinci Halil Nejat Özmen, üçüncü Halil Tozakı, dördüncü Mustafa Sabri Koçak, beşinci Avni Katipoğlu, madalya ve kupalarını Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş ve Asbaşkanımız Nilüfer Çınar Çorlulu'dan aldı. 

turkiye emektarlar 1

screenshot 1

turkiye emektarlar 6