Mobile menu

Türkiye Yaş Grupları'nda Heyecan Dorukta

adsz tasarm 442022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonları’nda son tura girilirken kategorilerde şampiyonluk yarışı kıran kırana devam ediyor.

Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda;

7 yaş genelde 8 puanla Onur Hışır yoluna lider olarak devam ederken kızlarda 7,5 puanlı Elif Dila Kebir zirvede.

8 yaş genelde 9 puanla Efe Öztürk lider konumda bulunurken kızlarda 7 puanlı Beren Nisa Karabaş ve Şevval Mehlika Eker zirveyi paylaşıyor.

9 yaş genelde Deniz Anakök 9 puanla zirvede yoluna devam ederken kızlarda Elif Deniz ve Zeynep Naz Çevik 7 puanla zirveyi paylaşıyor.

10 yaş genelde Toprak Özgür Kurt 9,5 puanla son tura zirvede girerken kızlarda Selin Torun ve Tuana Abak 7’şer puanla zirveyi paylaşıyor

11 yaş genele baktığımızda 9 puanla Mira Er lider olarak yoluna devam ediyor. Kızlarda ise 7 puanlı Beren Kalyoncu zirvede.

12 yaş genel kategorisinde 8,5 puanla Yağız Kalınoğlu, kızlarda ise 7 puanlı Fatma Nisa Çelik son tura zirvede giriyor.

Türkiye Yıldızlar Şampiyonaları’nda son tura girerken;

13 yaş genelde CM Arda Çamlar 8 puanla yoluna devam ediyor. Kızlarda ise liderlik koltuğunda 7 puanla İdil Mira Özsoy bulunuyor.

14 yaş genel kategorisinde 7 puanla Miraç Melih Topuz, kızlarda ise 5,5 puanlı Ekin Ulus son tura lider olarak giriyor.

15 yaş genelde 7 puanlı Adar Tarhan lider olarak yoluna devam ederken kızlarda ise 6,5 puanlı Hatice Aslı Muştu zirvede yoluna devam ediyor.

16 yaş genelde CM Efe Metehan Yavuz ve Metehan Özen 7 puanla son tura zirvede girerken, kızlarda ise Gökçen Yılmaz ve WCM Elif Keskin 5’er puanla liderliği paylaşıyor.

17 yaş genelde son tura zirvede Yusuf Eren Kavri 7 puanla girerken, kızlarda WCM Işıl Can 5 puanla lider konumda.

18 yaş genelde FM Umut Ata Akbaş 6,5 puanla lider olarak yoluna devam ederken, kızlarda ise Ceren Süral son tura lider olarak giriyor.

Fotoğraf Galerisi 

http://tyg2022.tsf.org.tr/

http://yildizlar2022.tsf.org.tr/