Mobile menu

Yeni Federasyon Binamızda İlk Toplantımız

img 0703Yönetim Kurulumuz yeni Federasyon binamızda bir araya geldi. Başkanımız Gülkız Tulay Başkanlığında yeni binamızda ilk kez gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Vekillerimiz Av. Fatih Maden ve Aşkın Keleş, As Başkanlarımız Ayşe Kardaş Ergezen, Halil Hilmi Darı, Nilüfer Çınar Çorlulu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Asım Ötegen, Ali Ümit Şifaver, Ahmet Haznedaroğlu, Özgür Solakoğlu, İslam Yücel ve Genel Sekreterimiz M. Sedat Fırat katıldı.

BAKANIMIZDAN BÜYÜK DESTEK
Uzun yıllardır yaşanan hukuki ve mali sorunlar nedeniyle satranç camiamızın yıllardır gündeminden düşmeyen Ankara Oran semtindeki yeni binamız, Federasyonumuzun girişimleri ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun büyük destekleriyle hizmete hazır hale geldi.

 

SATRANCA DAİR HER ŞEY YENİ BİNAMIZDA

Resmi açılışı yakın zamanda yapılacak yeni olan Federasyon binamız; modern tasarımı ve içerisinde barındırdığı kitap kafesi, turnuva salonları, kış bahçesi, açık satranç parkı, çalışma ofisleriyle Türk satrancına hizmet edecek ve Ankara’daki fiziki mekan eksiliğimize de son verecek.

img 0729

img 0714