Mobile menu

Federasyon Başkanımız İstanbul’da Ziyaretlerde Bulundu

ist genelFederasyon Başkanımız Gülkız Tulay, İstanbul İl Temsilcimiz Rıza Öney ile birlikte İstanbul’da ziyaretlerde bulundu.

Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay yoğun İstanbul programına İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdür'ü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu’nu ziyaret ederek başladı. Ziyarette, İstanbul’da düzenlenmesi planlanan faaliyet ve programlar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Daha sonra Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay ve Rıza Öney, Bayrampaşa İlçe Temsilcimiz Nuri Gencay Genç’in de katılımıyla Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası’nın Bayrampaşa Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenmesine ilişkin planlamalar yapıldı. 

Ziyaretlerin ardından Bayrampaşa Satranç Eğitim Merkezi’ni ve daha sonra Beyin Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret eden Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Beyin Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nde Kulüp Başkanı Eyüp Araz ve İstanbul ilçe temsilcilerimiz ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde ve ilçe temsilcileri buluşmasında, İstanbul’da satranç sporunun gelişimi üzerine ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay ziyaretlerin yanı sıra Bakırköy ilçesine yeni yapılan spor merkezine giderek orada düzenlenmesi planlanan ulusal turnuva için de yer incelemesi yaptı.

e51f2cc6-0678-4d93-9c15-2bcedd8d741e

10435533-277a-4cc2-8686-4b45556189ce

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner 

gsm stanbul l muduru prof. dr. burhanettin hacicaferogluİstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ziyareti

gsim spor sube md kubilay kalayciogluGSİM Spor Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu ziyareti

bakrkoy ilcesine yaplan spor merkezinde ulusal turnuva icin yer incelemesiBakırköy ilçesine yeni yapılan spor merkezinde ulusal turnuva için yer incelemesi

bayrampasa satranc eitim merkeziBayrampaşa Satranç Eğitim Merkezi ziyareti

beyn sporlariBeyin Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ziyareti 
lce temsilcileri toplants

55c9a0f4-5965-4573-b9a2-40601f6bb116

5a22b074-a62f-4944-8b1a-7bac7051da31Beyin Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nde ilçe temsilcileri toplantısı 
okul sporu odulunuFederasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Türkiye Okul Sporları Final Turnuvalarında dereceye giren CM Shageldi Kurbandurdyyev'e ödülünü takdim etti.