Mobile menu

Federasyon Yönetimimizden İllere Ziyaret

izmir aydn muglaAsbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, İzmir, Aydın, Muğla, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Uşak'ta ziyaretlerde bulundu.

Manisa Ziyareti

Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu ve Manisa İl Temsilcimiz Mehmet Albayrak, Manisa  Gençlik Spor İl Müdürü  Yunus Öztürk’ü makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu Yunus Emre Belediye Spor Kulübü Başkanı Arif Alkan ve Antrenörü Hasan Alevnur, Covid Komisyon Üyesi Olcay Ak Nalbant, Manisa Satranç İhtisas Spor Kulübü ve Manisa Akademi Satranç Kulübü’nü ziyaret ederek pandemi dönemi ile geçmiş dönem ve ileriye dönük öngörüler üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu Akhisar ziyaretinde ise  Dr. Erdem Nalbant ziyaret ederek Dr. Erdem Nalbant’ın yazmış olduğu “Hekimlik ve Avcılık “kitabını takdim etti, daha sonra Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyesi Tamer Kocaöğüt ile birlikte Akhisar Belediye Spor Kulübü Satranç Sınıflarını ziyaret ederek, IA Kıyasettin Aydın’a başarılar diledi.

manisa1 1 manisa1 2 manisa1 3 manisa1 4
manisa2 1 manisa2 2 manisa2 4 manisa2 5


İzmir Ziyareti
Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu ve Koordinasyon Kurulu Üyesi ve İzmir İl Temsilcimiz Hasan Karaköse ile birlikte İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’yi ziyaret etti. Görüşmede yapılması planlanan turnuvalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşmenin ardından Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu ve Koordinasyon Kurulu Üyesi ve İzmir İl Temsilcimiz Hasan Karaköse görevine yeni başlayan İzmir Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Enver Yılmaz’ı ziyaret ederek başarılar diledi. 
izmir2

izmir

Aydın Ziyareti
As Başkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyemiz Levent Yıldız Aydın’da hakemlerimiz ve antrenörlerimiz ile  Pandemi süreci ve bundan sonraki Aydın satrancında yapılabilecekler konusunda görüş alışverişlerinde bulundular. 

aydn

Muğla Ziyareti
As Başkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, Muğla İl Temsilcimiz Ahmet Murat Yenice, yardımcıları Mehmet Emin Kocakaplan ve Salih Güzel, Ortaca İlçe Temsilcimiz Cengiz Şatır, antrenörümüz Hasan Güneş Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’i ziyaret etti. Daha sonra Federasyon yönetimimiz Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Spor Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürü ve Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Fuat Tokalaş ve Antrenörü Kutsoy Gökçe’yi ziyaret etti. 

mula
mula4
c409e01a-fc01-4623-88a4-21b180e9dad6
Burdur Ziyareti

Asbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu Burdur ziyaretinde Burdur Spor Hizmetleri Spor Şube Müdürü Zafer Dikencik, TSF Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Başgül ve kulüp temsilcileriyle Burdur Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi. Görüşmede pandemi dönemi ve önümüzdeki dönemde yapılması ön görülen etkinlik ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

72c1b2d7-73e3-4153-8e38-a80c8b813ab1
Isparta Ziyareti

Asbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu’nun Isparta ziyaretinde ise Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i ziyaret edildi. Daha sonra Isparta Gençlik Merkezi’nde kulüp temsilcileri ile bir araya gelinerek Isparta’daki satranç faaliyetleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

 

872d82d3-cb51-46cd-8863-a72d8feb99b4Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek

Uşak Ziyareti

Asbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, Uşak ziyaretinde Uşak İl Temsilcimiz Mehmet Yavuz, eski İl Temsilcimiz Yusuf Orel ve kulüp temsilcileriyle birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmede pandemi dönemi ve gelecekte yapılması öngörülen projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.
f6d3e179-5ce9-4a81-9e29-791293faa84d

Afyonkarahisar Ziyareti
Asbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu’nun Afyonkarahisar ziyaretinde ise, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi ve Spor Hizmetleri Müdürü Osman Murat Erdoğan’ı ziyaret etti.

Daha sonra, Asbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu Afyonkarahisar İl Temsilciğini ve turnuva salonunu, Hoca Ahmet Yesevi İlkokul Müdürü Abdullah Demir’i son olarak Afyon Başarı Satranç Kulübü’nde ziyaretlerde bulundu.

1f88d71f-bf2a-4b6c-8833-3860972bda76

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Deveci