Mobile menu

2021/3 Antrenör Temel Eğitim ve Bütünleme Sınav Başvuruları Başladı

2021Antrenörlerin gelişimine katkı sağlamak ve çalışmalarına bilimin ışığı altında rehberlik etmek amacıyla hazırlanarak yürürlüğe giren Antrenör Eğitimi Yönetmeliğine göre Antrenör Eğitim Sistemi Temel (Teorik) ve Uygulama Eğitimi olarak 2 aşamadan oluşmaktadır.

Temel EÄŸitim uzaktan eÄŸitim modeli ile Anadolu Ãœniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında Sürekli EÄŸitim Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi bünyesinde yürütülmektedir. Antrenörlük mesleÄŸine adım atmak isteyenlerin ve mevcut antrenör belgesinin kademesini yükseltmek isteyenlerden muafiyet hakkı bulunmayanların, Antrenör Temel EÄŸitim ve Antrenör temel eÄŸitim sınavlarından baÅŸarısız olarak bütünlemeye kalan adayların baÅŸvuruları 15-27 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi Ã¼zerinden gerçekleÅŸtirilecektir. BaÅŸvurularını yapan adayların belirtmiÅŸ oldukları e-posta adresine referans numarası iletilecektir. Antrenör temel eÄŸitim bütünleme sınav ücreti 15-27 Eylül 2021 tarihleri arasından saat 16:00' a kadar Ziraat Bankası Åžube/Atm ve Mobil (Kurumsal Ödemeler/Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer ödemeleri) ödeme kanallarından gerçekleÅŸtirilecektir.

 

   Temel EÄŸitimde baÅŸarılı olan adaylar ilgili federasyonca açılacak olan uygulama eÄŸitimine katılacak olup uygulama eÄŸitimi ve sınavında baÅŸarılı olmaları halinde antrenör belgelerini alabileceklerdir. Temel EÄŸitimde uzmanlar tarafından hazırlanan kitapların yanı sıra yazılı,  iÅŸitsel ve görsel olarak tüm e-öğrenme materyalleri adayların hizmetine sunulacaktır. Anadolu Ãœniversitesi/e-Kampüs eÄŸitim sistemi  üzerinden hizmetine sunulan tüm eÄŸitim materyallerine eriÅŸim saÄŸlanabilecektir.      

Temel eÄŸitim ve sınavından baÅŸarısız olarak bütünlemeye kalan adayların baÅŸarısız oldukları modüllerden, ilk kayıt tarihinden itibaren iki yıl içerisinde yapılacak sınavlara tekrar girebilme hakkı vardır. Temel eÄŸitim ve sınavlarından baÅŸarısız olan adaylar için kayıtlar 15-27 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi Ã¼zerinden bütünleme baÅŸvuruları alınacaktır. Bütünlemeye kalan adayların e-Kampüs sistemi içerisinde yer alan eÄŸitim materyallerine eriÅŸimi devam etmektedir.  

11 Ekim - 12 Kasım 2021 tarihleri arasında Anadolu Ãœniversitesi Aday Ä°ÅŸlemleri Sistemi'ne (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriÅŸ yaparak sınav kaydı oluÅŸturmanız gerekmektedir. Sınav kaydı oluÅŸturmak için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kayıt sırasında özellikle sınava hangi ilde katılacağınız bilgisini belirtirken çok dikkatli olunuz. Anadolu Ãœniversitesi aday iÅŸlemleri sistemi üzerinden sınav kaydı yapmayan öğrencilerimiz sınava katılamayacaktır.

2021/3 dönemi sınav tarihi olan 12 Aralık 2021 günü tüm adayların sınavları gerçekleÅŸtirilecektir.              

Antrenör temel eğitim sınavına katılacak adaylara başarılar dileriz.