Mobile menu

2021 Uluslararası Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvası Kırşehir’de Başladı

 

cn1 4992 orta"Ahi Evran Yılı" kapsamında gerçekleştirilen "2021 Uluslararası Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvas" 6 ülkeden 200’e yakın sporcunun katılımıyla başladı.

2021 Uluslararası Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvası, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Ticaret İl Müdürlüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Federasyonumuz iş birliği ile 13 - 18 Eylül 2021 tarihleri arasında Kırşehir Armas Termal Otel'de gerçekleştiriliyor.

Turnuvanın açılışında Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Başkan Vekilimiz Av. Fatih Maden, sporcular, veliler ve çok sayıda davetli yer aldı. Turnuvanın açılış konuşmalarını Vali İbrahim Akın, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin gerçekleştirdi.

Kırşehir’de Türkiye Satranç Federasyonu olarak ilk uluslararası turnuvayı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkanımız Gülkız Tulay, “Ahilik Türklerin insanlığa kazandırdığı en önemli oluşumlardan biridir. Ahilik Yılında Kırşehir’de bulunmaktan Federasyon ve şahsım olarak çok mutluyum. Kırşehir Valiliğimize, Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüze, Kırşehir Ticaret İl Müdürlüğümüze ve turnuvayı gerçekleştirmemizde katkısı bulunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

cn1 4927 orta

cn1 4992 ortavali brahim aknKırşehir Valimiz İbrahim Akın

gulkz tulayFederasyon Başkanımız Gülkız Tulay 


cn1 4939 orta
Gençlik Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin


cn1 4974 orta