Mobile menu

Federasyon Yönetimimizden Eskişehir, Niğde, Aksaray, Nevşehir ve Kayseri’ye Ziyaret

kayserAsbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, ilgili il temsilcilerimiz ile birlikte Eskişehir, Niğde, Aksaray, Nevşehir ve Kayseri’de önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Gençlik ve Spor İl Müdürleri tarafından faaliyetlerimizi gerçekleştirebileceğimiz yer tahsisleri konusunda da önemli sözler verildi. Niğde ve Aksaray’da yeni yer, Kayseri’de ikinci yerin satranç faaliyetleri için tahsis edileceğinin müjdesini satranç ailemiz ile paylaşmaktan mutluluk duyarız.

 

Asbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, Nevşehir ziyaretinde İl Temsilcimiz Çağrı Türkcü’nün katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i, Niğde’de İl Temsilcimiz Ceyhan Bayındır’ın katılımıyla Gençlik ve Spor Müdürü İlker Ötgünlü ve Niğde Valisi Yılmaz Şimsek'i, Eskişehir’de İl Temsilcimiz Alihan Karacan’ın katılımıyla Taşcı Kulübü’nü, Aksaray’da İl Temsilcimiz Merve Aktürk‘ün katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ı, Kayseri’de İl Temsilcimiz Veysi Aslan ile birlikte kulüp yöneticilerini ziyaret ettiler.

Satranç ailemizle de bir araya gelinen görüşmelerde illerde düzenlenen ve yapılması planlanan projeler ve faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Asbaşkanımız Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu aynı zamanda geçtiğimiz sene trafik kazasında kaybettiğimiz Eskişehir il hakemimiz Özlem Eryılmaz’ın annesi Kısmet Özkoca’yı da ziyaret etti.

aksaray

AKSARAY

eskehr

ESKİŞEHİR

kayser

KAYSERİ

nde

NİĞDE

nevehr

NEVŞEHİR