Mobile menu

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bir Araya Geldi

27mays yk toplantsYönetim Kurulu Üyelerimiz 27 Mayıs tarihinde federasyonumuzun Ankara’daki Atatürk Satranç Merkezi binasında bir araya geldi. Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Vekillerimiz Av. Fatih Maden, Aşkın Keleş, Asbaşkanlarımız WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Asım Ötegen, Ali Ümit Şifaver, Özgür Solakoğlu, Ahmet Haznedaroğlu, Ulaş Demirci, Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat ve İş Bankası Kurumsal İletişim Koordinatörü ve Genel Sekreteri Suat Sözen katıldı.

Yönetim Kurulumuz tarafından gündem maddeleri üzerine yeni kararlar alınırken, online, yarı online, kademeli normalleşmeyle birlikte yüz yüze yapılması planlanan turnuvalar, düzenlenen ve yakın zamanda duyurusu yapılacak önemli projeler ve faaliyetler hakkında bir dizi istişarelerde bulunuldu.

Toplantının hemen öncesinde Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Suat Sözen sporcularımızın İzmir’den hibrit sistem ile katıldığı FIDE Dünya Kupası Avrupa Hibrit Eleme Turnuvası’nın canlı yayın konuğu oldu. Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay canlı yayında Haziran ayının ikinci haftası ile birlikte kademeli olarak yüz yüze turnuvaların başlayacağının da müjdesini verdi.

27mays yk toplants

27 mays yk2

canlyayn2