Mobile menu

Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay ve Arzum CEO’su Mete Zadil'in Mesajı

img-20210306-wa0002Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay'ın 2021 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası mesajı: 
 
"2009 yılından beri Arzum Elektrikli Ev Aletleri A.Ş. sponsorluğunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nünü içine alan haftada Türkiye Kadınlar Şampiyonamıza imza atıyoruz. Pandemi alışkanlıklarımızı, mutluluklarımızı değiştirmek istese de bizler bir arada olmayı seven kocaman bir aileyiz. Yine büyük bir heyecanla şampiyonamızın il elemelerini 6 - 14 Mart tarihleri arasında online olarak gerçekleştireceğiz. Final heyecanında turnuva salonunda bir arada olmak ise en büyük isteğimiz. 
 
Şampiyonluk mücadelesine katılmak için hamle yapacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. 
 
Sevgili Ailemiz, 
 
Federasyonumuzun ilk kadın başkanı olarak diğer kadınlara örnek olmak için önemli çalışmalara imza atıyorum. Federasyon Başkanı olduğumda kadın sporcu sayısı 45 bin, kadın hakem sayısı 681, kadın antrenör sayısı 12 bin idi. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve çalışmalar ile kadın sporcu sayısını 342 bin’e, kadın hakem sayısını 2 bin 427’ye, kadın antrenör sayısını 24 bin 607’ye yükselttik. Kadınlarımız için üretmeye, güzelleştirmeye devam ediyoruz. 
 
Emek veren, yaptığı işe inanan tüm kadınlarımızı sevgiyle kucaklıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum."
 
Arzum CEO’su Mete Zadil'in 2021 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası mesajı: 
 
"Satranç sporunun ülkemizde yaygınlaşması amacıyla 2009 yılından beri Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstleniyoruz. Kadın sporcu sayımızda geçen seneye göre 26 bin kadın sporcumuz artış gösterdi. Artış oranlarını biz de yakından takip ediyoruz. En büyük isteklerimizden biri ise Türkiye’den bir dünya şampiyonu çıkması. 12 yıldır olduğumuz gibi bundan sonra da satranç sporuna destek olmaya devam edeceğiz. Kadınlarımızın her alanda başarılı olabileceğine inanıyoruz, tüm kadınlarımızın şimdiden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun"