Mobile menu

Yeniden Bir Arada Olacağımız Günler Çok Yakın

t2İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemi sürecinin seyrine göre 2021 yılı içerisinde faaliyetlerimizi en uygun ve sağlıklı şekilde gerçekleştirebilmek, satranç sporunun bilinirliğini ve yaygınlaşmasını artıracak birbirinden önemli projeleri hayata geçirilmesini planlamak için toplantılarımız devam ediyor.

Dün düzenlenen toplantı ile Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş, As Başkanlarımız Halil Hilmi Darı ve Nilüfer Çınar Çorlulu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ulaş Demirci, Merkez Hakem Kurulu Başkanımız İsmail Çalışkan, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Ferhat Kuru, Teknik Kurul Başkanımız Aykut İlker Mete, Eğitim Kurulu Başkanımız Olgun Kulaç, Turnuvalar ve Lisans Koordinatörümüz Ümit Küçükahmetoğlu ve Teknik Kurul Koordinatörümüz Fırat Yalçın bir araya geldi.

Toplantıda, ilgili kurullarımızın pandemi süreci şartlarını da göz önüne alarak 2020 - 2021 Etkinlik Takvimimizde yer alan bütün faaliyetlerin düzenlenebilmesi için gerekli çalışmaları sürdürdüğü ve planlanan faaliyetlerimizin hayata geçirilmesi ile ilgili detayların yakın zamanda federasyonumuzun internet sayfasından ilan edileceği görüşüldü.

Pandeminin seyrine göre 2021 yılı takviminin hayata geçirilmesi noktasında tüm planlamalarının titizlikle yapıldığını vurgulayan Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, “Sevgili satranç ailemiz yeniden turnuva salonlarında bir arada olacağımız, o güzel havayı soluyacağımız günler çok yakın. Kurul başkanlarımız ile 2021 yılında düzenlenmesi planlanan turnuvalarımızı hayata geçirme noktasında önemli kararlar almak için bir araya gelmeye devam ediyoruz. Covid-19 Çalışma Prensipleri Komisyonumuzun da görüşleri dahilinde pandeminin seyrine göre, 2021 yılı etkinlik takvimimizde yer alan turnuvalarımızı online, yarı online ve yüz yüze olarak hayata geçirmeyi planlıyoruz. Pandemi sürecinde dijital dünyada satranç sporunun içinde barındırdığı mücadele ruhunu tüm Türkiye ile paylaştık. Bu süreçte satranç sporu ile daha fazla insanı tanıştırarak, sevdirerek ve yaygınlaştırarak geleceğe yatırım yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Şimdi 2021 yılında tekrardan bir arada olma zamanı Sevgili Ailemiz.”

2020 – 2021 Etkinlik Takvimimiz için tıklayınız.