Mobile menu

Antalya Satranç Öğreniyor!

antalya satranc oreniyorSatranç sporcu için birbirinden önemli projeler, etkinlikler hayata geçiren Antalya ilimizde yine önemli bir proje hayata geçiriliyor. Federasyonumuzun başlatmış olduğu 1 Milyon lisanslı sporcu kampanyasına destek olmak, satranç sporunun tabana yayılması, öğrencilerin erken yaşta bu spora yönlendirilmesi ve yetenekli öğrencilerin keşfedilmesi amacıyla “Antalya Satranç Öğreniyor” iş birliği protokolüne imza atıldı.

Antalya Valiliği, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Antalya Gençlik ve Spor Kulübü Derneği arasında imzalanan protokol kapsamında Antalya genelinde bulunan 6-18 yaş grubundaki öğrencilerin spor faaliyetlerinde yetkinliklerinin arttırılması amaçlanıyor.

Bu anlamlı projenin hayata geçirilmesinde emekleri olan, satranç sporunun gelişimine katkı sunan Antalya Valiliği’ne, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Antalya Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne, Antalya İl Temsilciliğimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

antalya satranc oreniyor2