Mobile menu

Önemli Uyarı

Bilindiği gibi, Türkiye Yaş Grupları Şampiyonası ile Türkiye Şampiyonası Seçme Yarışması otel ve yarışma başvuruları eş zamanlı olarak internet sitemiz üzerinden online sistemle yapılmaktadır. Yaş Grupları Şampiyonası yarışma kayıtları İl Temsilcileri tarafından, Türkiye Seçme Yarışması yarışma kayıtları da bireysel olarak gerçekleştirilmektedir.

Edinilen izlenimler ve gelen sorulardan anlaşılmaktadır ki, Türkiye Yaş Grupları Şampiyonasına katılmak üzere otel rezervasyonu yaptıran velilerimizin yarışma kaydı için yanlışlıkla Türkiye Seçme Şampiyonası linkinden başvuru yaptıkları yönündedir. Sporcularımızın, bir hak mahrumiyeti ile karşılaşmamamaları için, özellikle Türkiye Yaş Grupları Şampiyonasına katılacak olanlar, mutlaka İl Temsilcilerine katılım için başvurmaları gereklidir.

Bir diğer önemli uyarı da, Türkiye Yaş Grupları Şampiyonası için yarışma yönergesinin 2.viii maddesinde belirtilmesine karşın, 6 yaşından küçük sporculara otel rezervasyonu yapılarak para yatırıldığı konusu üzerinedir. 01 Ocak 2002 tarihinden önce doğmuş sporcuların bu kategoride kayıtlarının yapılacağı, daha küçük sporcuların kesinlikle şampiyonada yer alamayacağı, yönerge kapsamında yer almayan küçük sporcuların Haziran 2008 de yapılması planlanan Türkiye İş Bankası Çocuk Şenliğinde yer alabilecekleri bilinmelidir. Hatalı olarak para yatırarak otel rezervasyonu yaptıran sporcu ve velilerin ödentileri derhal geri verilebilecektir.

Konunun duyarlılıkla ele alınması Federasyonumuz Teknik Kurulu tarafından belirtilmektedir.