Mobile menu

Satranç İl Temsilcileri Toplantısı ve Satranç Hakemleri Çalıştayı Başladı

 mg 1681Satranç İl Temsilcileri Toplantısı ve Satranç Hakemleri Çalıştayı 13 Mart 2020 tarihinde başladı. Açılış törenine, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekili Aşkın Keleş, As Başkan Halil Hilmi Darı, As Başkan Fatih Maden, TSF Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ümit Şifaver, Ömer Asım Ötegen, Sultan Daban, TSF Genel Sekreteri M. Sedat Fırat, Merkez Hakem Kurulu Başkanı IA Ahmet Uçtu, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ferhat Kuru, il temsilcileri ve hakemler katıldı. Açılış töreninde Başkan Gülkız Tulay, 20-22 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Satranç Kulüpleri Çalıştayı’nın sonuç raporunu açıkladı.

Kıymetli il temsilcileri ve hakemler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Gülkız Tulay, “Satranç ailemizin siz değerli üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanında, gecenizi gündüzünüze katarak, büyük bir özveriyle, fedakarca, Türk sporunun, Türk satrancının gelişmesi, çocuklarımızı aydınlık yarınlar ile buluşturmak için mücadele ediyorsunuz. İl temsilcilerimiz ve hakemlerimiz belki de tanımadıkları birçok aileye, birçok çocuğa ve gence satranç ile dokunup, hayatlarını değiştirmelerine vesile oluyor.” dedi.

Başkan Gülkız Tulay sözlerine şöyle devam etti: “Satranç Kulüpleri Çalıştayımız çok verimli geçti ve bu çalıştayda emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalıştayımızın ikincisini ise fedakar hakemlerimiz için gerçekleştiriyoruz. Yine komisyonlar oluşturduk, sorunları ve çözüm önerilerini ilk ağızdan tartışıp masaya yatıracağız. Ardından komisyonların önerilerini değerlendireceğiz ve sonuç raporu hazırlayacağız. Hakemlerimizin sorunlarına çözüm bulmak, daha iyi şartlarda sorunsuz bir şekilde turnuvaları yönetmelerini sağlamaya çalışacağız.” diye konuştu.

Törenin ardından il temsilcilerine telefon ve WİFİ modemleri verildi.

Satranç İl Temsilcileri Toplantısı ve Satranç Hakemleri Çalıştayı, yarın sabah 10.00’da başlayacak olan programın ardından öğleden sonra sona erecektir.

Fotoğraf Galerisi

 mg 1517

 mg 1594