Mobile menu

Aeroflot Açık 2008 Kayıtları Başladı

Aeroflot Açık Turnuvası'na Erken Kayıtlar Başladı

Dünyanın en önemli açık turnuvalarından olan ve 300.000 Amerikan Dolar ödülü bulunan Aeroflot Açık Turnuvası 13-23 Şubat 2008 tarihlerinde Moskova'da düzenleniyor. TSF'nin Aeroflot organizatörleriyle yaptıkları görüşmeler sonucunda, Türkiye Milli Takım oyuncularının yanı sıra turnuvaya kayıt yaptırmak isteyen diğer sporcularında turnuvaya en düşük ücret tarifesiyle katılabilmeleri için (Aeroflot Açık'ta erken kayıtlara daha düşük ücret tarifesi uygulanmaktadır) 30 Kasım 2007 Cuma günü saat 14:00'e kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Eğer Türkiye'den katılacak sporcu sayısı yirmiden fazla olursa ekstra %10 indirim daha yapılacaktır.

Detaylar için lütfen haberin devamını inceleyiniz.

 

 

Ücretler, organizasyon tarafından Uçak Bileti Dahil 400 Avro (konaklamasız), Single Oda 700 Avro (konaklamalı) ve Double Oda 630 Avro (konaklamalı) olarak belirlenmiştir. Ücretler, TSF'nin Türkiye İş Bankası Euro hesabına yatırıldıktan sonra dekontların, başvuru formlarıyla birlikte Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Önemli not: Konaklamalara kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği dahil değildir.

Yukarıda belirtilen fiyatlara dahil olacak uçuşlar; Antalya - Moskova - Antalya veya İstanbul - Moskova - İstanbul şeklinde olduğu taktirde karşılanacaktır.

Başvuru Formu        

Türkiye İş Bankası, Ankara Şubesi, 4200 Şube Kodu Euro Vadesiz: 4200-388 10 23

Not: Vize ve takip işlemlerinin federasyon tarafından gerçekleştirilmesini isteyen katılımcıların, tsf euro hesabına 150,00 Euro yatırmaları gerekmektedir. İşlemlerini kendileri takip edecek olan katılımcılar ise turnuva kaydı için ücretlerini belirtilen tsf hesabına yatırarak, başvuru formlarını yukarıda belirtilen adrese göndereceklerdir.