Mobile menu

Kadınlar'da Final Zamanı

img 416970 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği 2019 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’na bugün oynanan 8. tur maçları ile devam edildi. Bu tur ile birlikte liderlik yarışında son düzlüğe girilirken 6,5 puana sahip WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu finale tek başına lider olarak giriyor.

1. masada WFM Esma Doğa Duran-WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu maçında oyunsonuna beyazlar hafif avantajlı girse de iki taraf da riske girmeden maçı beraberlik ile sonlandırdı. 2. masada Çisel Anaçoğlu ile karşılaşan WFM Sıla Çağlar piyon önde girdiği oyunsonunu kazanmasını bildi. 3. masada oynanan WGM Kübra Öztürk – WFM Julia Gökbulut mücadelesinde ise kazanan taraf WGM Kübra Öztürk oldu ve 6 puan ile 4. sıraya yerleşti. Şampiyonanın final turunda ise her sene şampiyonluk yarışlarını izlediğimiz WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu ile WGM Kübra Öztürk 1. masada karşı karşıya gelecekler.

2019 Türkiye Kadınlar Şampiyonunun belli olacağı final turu yarın saat 10.00’da başlayacak.

IM Can Arduman ve Erkin Karaokçu'nun canlı yorum ve analizleri ile gerçekleşen şampiyonanın canlı yayınında karşılaşmalara yönelik soru ve yorumlarınızı TSF Facebook sayfasından ilgili gönderinin altına, Twitter'da (@turkishchess) ise #Kadınlar2019 etiketini kullanarak bize yazabilirsiniz.  

Şampiyona Sayfası

Canlı Yayın >> Chess24 & Facebook & Youtube & Twitch 

img 1433

img 4169

Başkan Tulay, 8. tur öncesinde sporcular ile bir araya geldi ve bir konuşma yaparak tüm sporcuların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.