Mobile menu

Kadınlarda Son İki Tura Giriliyor

Antalya, Aska Lara Otel'de gerçekleşen 2019 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası'na bugün oynanan 7. tur maçları ile devam edildi. Şampiyonanın başından beri zirveyi kimseye bırakmayan WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu son iki tura bir puan fark ile lider olarak giriyor.

1. masada genç sporcumuz WCM Defne Sade ile karşılaşan WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu ders niteliğinde bir oyun sergileyerek maçı kazanmasını bildi ve yoluna emin adımlar ile devam ediyor. 2. masada oynanan WIM Nelli Aleksanyan Çadır – WFM Esma Doğa Duran maçında ise rakibinin agresif oyununu iyi değerlendiren WFM Esma Doğa Duran maçı kazanarak 6 puan ile ikinciliğe oturdu ve 8. turda da WGM Yıldız Kadıoğlu’nun rakibi oldu. Şampiyonada üçüncüğü ise 5,5 puana sahip WFM Sıla Çağlar ile Çisel Anaçoğlu paylaşıyor. 5 puana sahip WGM Kübra Öztürk, WFM Yulia Gökbulut, WCM Defne Sade ve Tuba Gür ise kupa şanslarını devam ettiriyorlar.

2019 Türkiye Kadınlar Şampiyonunun belli olabileceği 8. tur yarın saat 15.00’de başlayacak.

IM Can Arduman ve Erkin Karaokçu'nun canlı yorum ve analizleri ile gerçekleşen şampiyonanın canlı yayınında karşılaşmalara yönelik soru ve yorumlarınızı TSF Facebook sayfasından ilgili gönderinin altına, Twitter'da (@turkishchess) ise #Kadınlar2019 etiketini kullanarak bize yazabilirsiniz.  

Şampiyona Sayfası

Canlı Yayın >> Chess24 & Facebook & Youtube & Twitch