Mobile menu

Kadınlar'da 4 Tur Geride Kaldı

img 38852019 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’na bugün oynanan 4. tur maçları ile devam edildi. Yavaş yavaş heyecanın artmaya başladığı şampiyonada bugün oynanan maçların ardından WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, WFM Esma Doğa Duran ve Selin Nesanır yollarına tam puan ile devam ediyorlar.

Şampiyonada oldukça kuvvetli rakiplere karşı galibiyet almayı başaran Selin Nesanır bu tur da WCM Defne Sade karşısında hatasız bir oyun ortaya koyarak kazanmayı başardı. 12 kez Türkiye Kadınlar Şampiyonu olan WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu ise WFM Sude Hereklioğlu karşısında kazanarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tam puanlı sporcuların karşılaştığı WFM Esma Doğa Duran – Hayrun Nisa Şahin mücadelesinde ise kazanan taraf WFM Esma Doğa Duran oldu.

Şampiyonluk yolunda oldukça kritik maçlara sahne olacak şampiyonanın 5. turu yarın saat 10.00’da başlayacak.


IM Can Arduman ve Erkin Karaokçu'nun canlı yorum ve analizleri ile gerçekleşen şampiyonanın canlı yayınında karşılaşmalara yönelik soru ve yorumlarınızı TSF Facebook sayfasından ilgili gönderinin altına, Twitter'da (@turkishchess) ise #Kadınlar2019 etiketini kullanarak bize yazabilirsiniz.  

Şampiyona Sayfası

Canlı Yayın >> Chess24 & Facebook & Youtube & Twitch 

 

img 3803

img 3793

WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu

 

WFM Esma Doğa Duran

 

Selin Nesanır 

 

img 3885

img 1376