Mobile menu

Dünya Okullar Satranç Şampiyonası - Duyuru

wscc2019 500Dünya Okullar Satranç Şampiyonası 17-27 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecektir.

 Şampiyona Sayfası

Tüm masrafları (full board konaklama, FIDE ücreti, organizasyon bedeli, yol ücreti(otobüs rayiç) Türkiye Satranç Federasyonu tarafından karşılanmak üzere Dünya Okullar Şampiyonası'na davet edilen sporcular aşağıdaki listede belirtilmiştir. Şampiyona yaş kategorileri 7, 9, 11, 13, 15 ve 17 yaşlardır. Buna göre listelerde yer alan sporcular tek yaşlarda mücadele edeceklerdir.

Davetli Sporcu Listesi

Davetli sporcu listesinde yer alan sporcuların katılım durumlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri yeterli olacaktır.  Bu sporcular ve yanlarında gelecek veliler 17 Mart 2019 tarihine kadar kayıt yapabilirler.


Davetli sporcular ile birlikte şampiyonaya gelecek veli ve antrenörlere %20 konaklama indirimi sağlanacaktır. 

Buna göre katılımcıların(davetli sporculara eşlik edecek veli ve antrenörler) ödemeleri gereken tutarlar;

Single odada full board konaklama: 4.465,00 TL (%20 indirimli)
Double odada kişi başı full board: 3.225,00 TL (%20 indirimli)

Organizasyon bedeli: 250,00 TL

Bu katılımcıların ödeme yaptıktan sonra Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bilgilerini göndermeleri yeterli olacaktır.

Bu fiyatlar ön kayıtların ardından şampiyonaya davet edilecek sporcuların veli ve antrenörleri için de geçerli olacaktır.


%50 konaklama indirimi sağlanarak, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Dünya Okullar Şampiyonası'na davet edilecek sporculardan öncelikle ön kayıt alınacaktır. Ön kayıt yapabilecek sporcular aşağıdaki listede yer almaktadır. Bu liste 2019 Altyapı Havuz sporcularından oluşmaktadır. Aşağıdaki ön kayıt listesinde isimleri olmayan sporcular davetli sporcu listesinde yer almaktadırlar.

Ön Kayıt Listesi         

ÖN KAYIT LİSTESİNDE YER ALMAYAN SPORCULARIN KAYITLARI KABUL EDİLMEYECEKTİR!

Ön kayıtlar 08 Mart 2019 tarihine kadar alınacaktır. Kesin kayıt listeleri 25 Mart 2019 tarihinden sonra duyurulacaktır. Şampiyonaya davet edilmeleri halinde kesin kayıt olacak sporcuların en kısa sürede ön kayıt yapmaları gerekmektedir.

%50 konaklama indirimi ile şampiyonaya davet edilecek sporcuların sayısı ve listesi toplam sporcu sayısına göre netleşecektir.

FIDE kuralı: Madde 14

https://www.fide.com/fide/handbook.html?id=152&view=article

ÖNEMLİ BİLGİ: 2019 Milli Takım Havuzu Ulusal Kamplarına doğrudan katılım hakkı elde eden sporcuların da ön kayıt yaptırma hakkı bulunmaktadır. Bu sporcuların 24 Mart 2019 tarihine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine ön kayıt taleplerini iletmeleri gerekmektedir.


Ön kayıtların ardından kesin kayıt listesinde yer alacak sporcuların ödeyecekleri tutarlar.

FIDE Giriş Ücreti: 40,00 € ( Bu tutar federasyonun Euro hesabına yatırılmalıdır)

http://www.tsf.org.tr/federasyon/tsf-hesap-numaralari

Single odada full board konaklama: 2.790,00 TL (%50 indirimli)
Double odada kişi başı full board konaklama: 2.015,00 TL (%50 indirimli)

Organizasyon bedeli: 250,00 TL

Bu ödemeler kesin kayıt listesi açıklandığında yapılmalıdır.


 

Ödeme Sayfası

Ödeme yapıldıktan sonra Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-posta gönderilmesi gerekmektedir.

Şampiyona otelleri: Aska Lara Resort & Spa Hotel
Adalya Elite Lara Hotel