Mobile menu

Rodostoşah GM ve WGM Norm Turnuvaları Yarın Başlıyor

500 rodostoTürkiye Satranç Federasyonu ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Rodostoşah Uluslararası GM ve WGM Norm Turnuvaları başlıyor. 10 Şubat Pazar günü (yarın) başlayacak turnuvalar, 17 Şubat Pazar günü sona erecek.

Rodostoşah Uluslararası GM ve WGM Satranç Turnuvaları’nda müsabakalar eşzamanlı olarak gerçekleştirilecek.

GM Turnuvası’nda; Türk sporcuların yer alacağı Beyaz Takım’da IM Cem Kaan Gökerkan, FM Kayra Kamer, FM Deniz Özen, IM Işık Can, FM Ekin Barış Özenir yer alırken, Mavi Takım ise GM Dejan Pikula, IM Milos Stankovic, GM Borko Lajthajm, GM Ulvi Bajarani ve GM Orazly Annageldyev’den oluşacak.

WGM Turnuvası’nda; Türk sporcuların yer alacağı Kırmızı Takım’da WFM Sıla Çağlar, Buse Naz Koçyiğit, WFM Esma Doğa Duran, Çisel Anaçoğlu, WCM Defne Sade, Pembe Takım’da ise IM Danylo Shkuran, IM Dejan Brankovic, WGM Jovana Eric, WGM Aleksandra Dimitrijevic ve FM Olexandr Prohorov yarışacak.

GM ve WGM unvanları için norm kazanmaya çalışacak olan sporcularımıza baÅŸarılar diliyoruz. 

img 1380

 

RodostoÅŸah Uluslararası GM ve WGM Norm Turnuvaları'nda IM Can Arduman, FM Tarık Selbes ve Deniz Arman ile birlikte canlı yayında satranç severlerle birlikte olacak. Satranç severler turnuva sayfasından yapılacak canlı yayını takip ederek heyecan dolu yarışı takip edebilirler >>> Turnuva Sayfası 

 

whatsapp image 2019-02-08 at 21.40.44