Mobile menu

Türkiye Satranç Şampiyonası IM Arduman’ın Yayınları ile Başlıyor

collageTürkiye Satranç Federasyonu tarafından Güriş Holding sponsorluğu ile gerçekleşecek ve bu yıl Türkiye şampiyonlarımızdan İsmet İbrahimoğlu anısına düzenlenen 2018 Türkiye Satranç Şampiyonası, 27 Ekim Cumartesi günü başlıyor. IM Can Arduman’ın canlı yorum ve analizleriyle renk katacağı şampiyonada, Türkiye'nin 12 usta sporcusu 27 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında 2018 Türkiye Satranç Şampiyonu olmak için yarışacak. 

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Güriş Holding sponsorluğu ile düzenlenen 2018 Türkiye Satranç Şampiyonası 27 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Türkiye'nin 12 usta satranç sporcusunun yarışacağı şampiyona 27 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Antalya Mirage Park Resort Hotel'de gerçekleşecek. IM Can Arduman’ın şampiyona boyunca canlı yorum ve analizleriyle satranç severlerle birlikte olacağı turnuvada, sporculara toplam 35 bin liralık ödül dağıtılacak.

GM Mert Erdoğdu, IM Suat Soylu, IM Mert Yılmazyerli, IM Ege Köksal, IM Cemil Gülbaş, IM Serkan Soysal, FM Fethi Apaydın, FM Esat Bağlan, FM Deniz Özen, FM Volkan Sevgi, Umut Erdem Gündüz ve Alber Kadir Zor’un 11 tur boyunca  yarışacağı heyecanlı turnuva 6 Kasım’da gerçekleşecek ödül töreni ile sona erecek. 

Bu yıl Türkiye şampiyonlarımızdan İsmet İbrahimoğlu anısına düzenlenen turnuvanın resmi açılış töreni 27 Ekim Cumartesi günü saat 14.30'da yapılacak.

Canlı yayın sırasında oyunlara ilişkin soru sormak ya da yorumlarını paylaşmak isteyen satranç severler, #TR2018 etiketi ile Türkiye Satranç Federasyonu resmi Twitter hesabına (@TurkishChess) tweet atarak ya da resmi Facebook sayfasında ilgili gönderinin altına yorum yazarak bu heyecana ortak olabilirler.

Turnuva Sayfası

img 1380

IM Can Arduman

 

tr20188

 Şampiyonada yarışacak sporcularımız GM Mert Erdoğdu, IM Suat Soylu, IM Mert Yılmazyerli, IM Ege Köksal, IM Cemil Gülbaş,

IM Serkan Soysal, FM Fethi Apaydın, FM Esat Bağlan, FM Deniz Özen, FM Volkan Sevgi, Umut Erdem Gündüz ve Alber Kadir Zor