Mobile menu

Dünya Yaş Grupları Şampiyonası Katılımcılarına Duyuru

Ülkemizde ilk defa düzenleyeceğimiz, Dünyanın en büyük satranç organizasyonu olan Dünya Yaş Grupları Şampiyonasına sporcularımızın katılımını artırmak, bu büyük şampiyonada deneyim kazanmalarını sağlamak amacı ile Federasyonumuz konaklama fiyatlarına sabit kalarak, şampiyonanın katılım ve organizasyon ücretlerine sponsor olmaya karar vermiştir.

Bu nedenle fiyatlar aşağıdaki gibi düzenlenmiştir.
Tüm sporcularımıza ilanen duyurulur.

Katılım için ön ödeme olarak 500 YTL 01.11.2007 tarihine kadar TSF'nin  İş Bankası  4200-580 80 95 nolu hesabına  yatırılarak dekontun fotokopisi ile birlikte Turnuva Direktörü Abdurrahman Koral'a mail  ile Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya dikkatine olmak üzere 0-312 310 96 20 nolu faksa gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca kalan tutar otellerde kayıt sırasında 12 aya kadar taksitlendirilecektir.

NOT: Daha önceden kayıt yaptırıp ücretini yatıran sporcularımızın farkı iade edilecektir ve bu ödemeler sadece milli takım havuzu dışındaki sporcular için geçerlidir.

Otel Fiyatları              Ödeme Sayfası                Başvuru Formu