Mobile menu

Avrupa Yaş Grupları - Üçüncü Tur

tur3haberRiga'da bugün oynanan üçüncü tur zorlu ve çekişmeli oyunlara sahne oldu. Toplamda 12,5/29 puan elde ettiğimiz bu turun ardından 23 Ağustos Perşembe günü oynanacak dördüncü turda oyuncularımız kaybedilen puanları telafi etmeye çalışacaklar. Üçüncü tur sonunda 12 yaş altı kızlarda Çisel Anaçoğlu ve 10 yaş altında Yusuf Çağan Türkmen tam puanla yoluna devam eden oyuncularımız. 8 yaş altında Uygar Duruçay ve İlhami Göktuğ Özen, 10 yaş altında Ediz Gürel, 18 yaş altında Bahadır Özen ise 2,5 puandalar.

Oyuncularımızın bu tur canlı yayınlanan oyunlarına göz attığımıza Yusuf Çağan Türkmen'in galibiyeti öncelikle göze çarpıyor. Romen rakibinin 23. hamledeki hatasını değerlendirerek partideki inisiyatifi ele alan Yusuf Çağan, partiyi güzel bir atakla sonlandırmasını bildi ve şampiyonayı tam puanla sürdürüyor. Yusuf Çağan Türkmen'in bu tur rakibi ise Azerbaycan'dan Farid Orujov.

FM Bahadır Özen-IM Ariel Erenberg partisi de ilginç bir mücadeleye sahne oldu. Nimzo-Hint'te 4.e3 Rubinstein Varyantı'nı tercih eden Bahadır Özen ufak da olsa avantaj için fırsat elde ettiyse de -19. Fb4!- varyantları hesaplamak ve doğru değerlendirmek kolay değildi ve sağlam bir oyunu tercih eden oyuncumuz 19. hamlede beraberlikte anlaştı. FM Bahadır Özen bu turda Hollandalı IM Warmerdam ile oynayacak.

23 Ağustos Perşembe günü TSİ 15:00'da oynanacak üçüncü turda bütün oyuncularımıza başarılar!

 

ediz
 Ediz Gürel(10 yaş genel) - Üç turun ardından 2,5 puana sahip
ilhami goktug ozen
 İlhami Göktuğ Özen (8 Yaş) dördüncü tura 2,5 puan ile giriyor
img 5076
 Antrenörümüz WFM Emine Yanık Süral ve minik sporcumuz Ecrin Zeycan Şahin - 8 Yaş 
img 5089
 Çisel Anaçoğlu(12 Yaş) tam puan ile yoluna devam ediyor
img 5119
 FM Bahadır Özen 2,5 puanda (18 yaş)
uygar
 Uygar Duruçay - (8 yaş) 2,5 puana  sahip
yusufcagan
 Dördüncü tura tam puan ile girmeyi başaran sporcumuz Yusuf Çağan Türkmen - 10 Yaş

 

 

Resmi Site - Sonuçlar - Canlı Yayın


FOTO GALERİ (Kafilemiz)