Mobile menu

Süper Lig IM Arduman’ın Yayınları ile Başlıyor

tsfsuperlig17son2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi, 25 Temmuz Çarşamba günü saat 14.30'da gerçekleşecek açılış töreninin ardından başlıyor.

Ankara Crowne Plaza Otel'de, 5 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek Süper Lig boyunca IM Can Arduman, 13 takımın mücadelesini her zaman olduğu gibi uzman yorum ve analizleri ile canlı yayında satranç severler ile paylaşacak. 

GM Dmitry Jakovenko (2749), GM Ivan Cheparinov (2712), GM Rauf Mamedov (2708), GM Ernesto Inarkiev (2684) gibi dünyaca ünlü ve oldukça güçlü sporcuların ve ülkemizden çok sayıda usta ismin hamle yapacağı Satranç Süper Ligi'nde, ülkemizin uzman yorumcusu IM Arduman; analizler, ödüllü sorular, sürpriz canlı bağlantılar ve çeşitli konukların katılımıyla dev turnuvanın nabzını tutmak üzere ekran başında olacak.

Chess24 ve chessbase sayfalarında da yayını yer alacak turnuvanın karşılaşmalarına yönelik soru ve yorumlarınızı TSF Facebook sayfasından ilgili gönderinin altına, Twitter'da (@turkishchess) ise #supersatranc18 etiketini kullanarak bize yazabilirsiniz.

2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi Resmi Web Sayfası