Mobile menu

Polonya’da 3 Tur Geride Kaldı

haber2Polonya’nın Krakow şehrinde düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’na bugün oynanan 3. tur mücadeleleri ile devam edildi. Turnuvaya oldukça başarılı bir şekilde başlayan kafilemizde 3 tur sonunda 35 sporcumuzdan 7’si yoluna tam puan ile devam ediyor.

9 yaş kızlar kategorisinde yarışan İdil Mira Özsoy kategorisinin seribaşı sporcusu WCM Evelina Zavivaeva karşısında piyon geri girdiği oyunsonunu kazanarak ilk 3 turu tam puan ile geçmiş oldu. 13 yaş kızlar kategorisinde yarışan Bengi Hafızoğlu, bir başka sporcumuz Ceylin Tikveşli karşısında galip gelerek kategorisinin tek tam puanlı sporcusu olarak 4. tura giriyor.

7 yaş genel kategorisinde yarışan Arda Cankurt ve Eymen Eren Büyük oynadıkları 3 maçı da kazanarak yollarına tam puan ile devam ediyorlar. 11 yaş genel kategorisinde ise sporcularımız Şahin Ergin ve Yankı Taşpınar tam puan ile 4. tura giriyorlar. 13 yaş genel kategorisinde yarışan sporcumuz Atakan Mert Biçer oyunsonunda oynadığı güzel oyun ile maçını kazanarak yoluna puan kaybı olmadan devam ediyor.

4. turu yarın TSİ 10.30’da başlayacak olan şampiyonada yarışan tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Fotoğraflar: Fatma Koç 

Canlı Yayın Turnuva Sayfası / Foto Galeri

img 8991

img 9000

collagepolonya3

img 9061