Mobile menu

Eğitim Kulüplerimizin Dikkatine!

55 12016-2017 sezonunda Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi, Türkiye Satranç Birinci Ligi, Türkiye Satranç İkinci Ligi ya da Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası finalinde oynayan ve kendi isimlerini taşıyan satranç merkezlerine aktif olarak eğitim faaliyetlerinde bulunan kulüpler, eğitim desteği talebinde bulunabilirler.

Bu özellikleri taşıyan kulüplerin ekteki “Eğitim Destek Formuyla” birlikte aşağıda istenilen belgeleri kargo yoluyla en geç 11 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 18.00’e kadar (Bu tarihte federasyonda olacak şekilde kargoya verilmesi gerekmektedir.) Türkiye Satranç Federasyonuna başvurmaları gerekmektedir. (Eğitim Destek Formunda, kulüp mührü ve yetkilisinin ıslak imzası olmalıdır.)

Belirtilen tarih ve saat dışında yapılan başvurular veya yanlış beyanda bulunan kulüplerin başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Eğitim Kulüpleri Eğitim Destek Talep Formu

Başvurular değerlendirme komisyonu tarafından incelenecektir. Komisyon gerekli gördüğünde, değerlendirme formundaki bilgiler için ayrıca belge isteyebilecektir. Komisyonun raporuna göre doğrudan destek yapılacaktır. 

 

Bilgi ve iletişim: Oğuz Taymaz / Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. / 0 312 309 75 94 /117